Tel: 049 26 00 26  Email: info@raymed-ks.com

Publikimet

Historiku i zbulimit të rrezeve X (rentgen)

Në tetor të vitit 1895, Wilhelm Conrad Röntgen (1845-1923),i cili ishte profesor i fizikës,aksidentalisht,duke punuar në efektin e rrezeve katodike zbuloi një lloj të fotografisë.Nga hulumtimet e mëvonshme ai zbuloi se këto rreze ishin gjeneruar në pikën e goditjes së rrezeve katodike me tubin me vakum dhe se këto rreze nuk ishin shtrembëruar ...

Radiologjia

Radiologjia është degë e mjekësisë, e cila përdor teknologji fotografike për të diagnostikuar dhe për të shëruar sëmundje, si dhe për kërkime shkencore. Tradicionalisht radiologjia është shkencë mjekësore e cila përdor rrezet e rëntgenit të emetuara nga makinat e rëntgenit. Përveç kësaj përdoren edhe rreze tjera jonizuese si rrezet gama ose e...

Për ne

Raymed është kompani furnizuese mjekësore në Republikën e Kosovës.

Ne kemi qenë të suksesshëm në biznes dhe ne përfaqësojmë shumë kompani të huaja. Gjatë këtyre viteve të aktivitetit tonë ne kemi pasur klientë të shumtë që përfaqësojnë si sektorin privat ashtu edhe atë publik.

Kontakt i shpejtë!